Tarvitsemme apuasi!

Tarvitsemme apuasi!

Haluaisimme kääntyä vanhempien puoleen ja pyytää apua saadaksemme kokoon 3400 euroa voimistelumaton hankkimiseksi. Seuralla ei ole omia varoja. Kaupungilta on melko epätodennäköistä saada rahallista avustusta, ja avustushakemuksen käsittelyyn menee useita kuukausia.

Maksamista varten tarvittavat tiedot:

Saajan nimi: Voimisteluseura Veda ry
Tilinumero: FI15 4212 0010 2790 53
Kerro viestikentässä vain «MATTO»

On jo kerätty: 3315 Euroa (lopetettu!)

Omasta puolestamme sitoudumme:

  • Päivittämään tilannetiedot joka toinen päivä.
  • Sulkemaan rahankeräyksen heti, kun tavoitesumma on saavutettu.
  • Juridiset henkilöt, jotka ovat lahjoittaneet meille vähintään 200 euroa, saavat kertaluonteisen maininnan yrityksestään Facebook-sivullemme ja logonsa sivujemme sponsoripalkkiin vuodeksi.
  • Jos rahaa kertyy oletettua enemmän, ylimääräinen käytetään seuran kehittämiseen.
  • Keräyksen päätyttyä järjestetään tilintarkastus, jonka tuloksiin pääsee pyynnöstä tutustumaan.

Mikä ihmeen matto?
Kunnon matto on jokaiselle voimisteluseuralle tärkeä väline. Jos tavalliset treenit onnistuvatkin ilman mattoa käyttäen pieniä jumppa-alustoja, niin näytöksiin harjoitteleminen, itse näytökset ja vaikeiden liikesarjojen harjoitteleminen on mahdollista vain matolla.

Miksi nyt?
Neuvoteltuamme kaksi kuukautta olemme saaneet urheiluvälinevalmistaja Dinoxilta erittäin hyvän tarjouksen. Kyse on ammattimaisesta, kestävästä ja kevyestä matosta rytmiseen voimisteluun.
Emme tosin ole vielä saaneet vastausta, saako mattoa säilyttää salissa, mutta ennemmin tai myöhemmin saamme asian hoidetuksi. Tällaista tarjousta ei saa ohittaa.

mikeop

    Kommentointi on suljettu.