Lopputapahtuma 29.04.2022

Lopputapahtuma 29.04.2022

Hei.

Ennen kaikkea kiitämme kaikkia lopputapahtumaan saapuneita! Tiedätte, että pitkän harkinnan jälkeen tapahtuma on muokkautunut onnistuneeksi, kuten olette saaneet 29.04.2022 todistaa.

Olemme pahoillamme, ettei kaikilla ole ollut mahdollisuutta saapua paikan päälle, mutta toivomme, että ensi vuonna saavutte sangoin joukoin! Toivomme myös, että yhä useampi ymmärtää, miksei lopputapahtumaa ole mahdollista järjestää jokaista eri ryhmää varten.

Olemme kiitollisia kaikista toivomuksista, kaikesta palautteesta, risuista ja ruusuista, mitä haluaisitte meidän kuulevan.

Käyttäkää palautetta varten verkkosivujemme palautelomaketta (https://lahdenvoimistelu.fi/feedback/) tai laittakaa viestiä sähköpostilla info@lahdenvoimistelu.fi.

Kiinnitämme huomiota siihen, että palautteenne voidaan käyttää verkkosivuillamme.

Myös olemme kiitollisia, jos laitatte palautetta FB-sivujemme kautta: https://www.facebook.com/voimisteluseuraveda

Pyrimme ottamaan kaikki palaute huomioon ensi kauden aikana.

Kiitämme kaikkia edellisestä harjoituskaudesta ja luottamuksestanne. Toivottavasti pystymme jatkossakin vastaamaan odotuksiinne. Ensi harjoituskaudeksi suunnittelemme uusien harjoitusryhmien avausta ja uusien tapahtumien järjestämistä. Näistä on varmasti paljon iloa lapsille sekä heidän vanhemmilleen!

Harjoitusaikataulu ja paikkojen varaus julkaistaan kesäkuussa. Kesäksi ollaan suunnittelemassa ulkoilmatapahtumia ja avoimia harjoituksia elokuussa. Infoamme teitä näistä erikseen.

Toivotamme teille kesäksi paljon lepoa ja voimien keruuta ensi harjoituskautta varten!

Kesälomaterveisin!

Terveisin,

Voimisteluseura Veda ry

P.S.

Toivomme,että kaikki tietävät lisätreeneistä toukokuun aikana.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittaa osallistumisesta.

mikeop

    Kommentointi on suljettu.