Valmennusryhmä sport-mini (4-6v.)

Valmennusryhmä sport-mini (4-6v.)

Arvoisat vanhemmat

Ensi vuodeksi olemme kokoamassa Sport-Mini-ryhmää vuosina 2015-2018 syntyneille. Tämä valmennusryhmä alkaa jo heti alusta keskittyä urheilulliseen suoritukseen, valmentautua kilpailuohjelmiin ja sen harjoitukset ovat tehokkaampia ja niitä on useampi tunti viikossa.

Ennen kaikkea tarjoamme ryhmää niille tytöille, joille rytminen voimistelu on jo tuttua harrasteryhmistä. Meillä treenaa tyttöjä, joita näkisimme kovin mieluusti valmennusryhmissämme.

Jo nyt jotkut tytöt meillä käyvät perustreenien lisäksi Sport-Mini-ryhmän treeneissä. (Katso aikataulu tästä: https://lahdenvoimistelu.fi/sport-mini/)

Valmentajalta voitte tiedustella hänen näkemystään, sopisiko teidän lapsellenne valmennusryhmä vai suositteleeko hän jatkamaan vielä harrasteryhmässä.

Pyydämme teitä ymmärtämään, että tämä on pienten urheilijoiden ryhmä, jossa paikkoja on niin vähän, että useat poissaolot eivät ole toivottuja.

Toivomme ymmärrystä myös siihen, että jos harjoitusten edetessä ilmenee, että te tai lapsenne ette ole valmiit tällaiseen treenaamiseen, suosittelemme vain palaamaan entisen aikataulunne mukaiseen harrasteryhmään.

Tällä kevätkaudella emme peri valmennusryhmään osallistumisesta mitään lisämaksuja. Tarjoamme todella vain mahdollisuuden kokeilla.

Toivomme kovasti saavamme nähdä tämän kauden voimistelijoita ensi kaudella.

Ensi kaudella Mini-Sport-ryhmän osallistumismaksu puolelta kaudelta on alustavasti 300 Euroa.

mikeop

    Kommentointi on suljettu.