Kutsumme 7-9 -vuotiaita tyttöjä harrastamaan rytmistä voimistelua. Yli 9-vuotiaita tyttöjä saavat myös tulla harrastamaan.

Meillä ei ole erityisvaatimuksia osallistujille. Poikkeuksena ovat lääketieteelliset estot liikunnan harrastamiselle. Vastuu lääkäreiden suosituksien noudattamiselle on vanhemmilla.

Jatkamme urheiluryhmien muodostamista myöhemmin.

Uudet harrastajat saavat kokeilla kaksi kertaa, jonka jälkeen päätös jatkosta tulee tehdä neljän vuorokauden sisällä.

Lue tarkemmin hinnoista ja maksuehdoista täältä

Jatkoryhmän tunnit sopivat sekä aloittelijoille että rytmistä voimistelua jo harrastaneille tytöille. Tunti sisältää eri vaikeusasteen liikkeitä ja yleisesti lihaskuntoa vahvistavaa liikuntaa. Saamme oppia myös tanssia ja koreografiaa. Säännölliset harjoitukset näkyvät hyvänä ryhtinä ja kauniina kävelynä, ja antavat lapselle myös elämässä niin arvokasta itsetuntoa.

Huomaattehan, että harrasteryhmien tunnit eivät täysin vastaa vaativuudeltaan rytmisen voimistelun valmennusryhmien tunteja. Harjoituksissa on toki paljon samaa kuin valmennusryhmäläisillä, mutta harrastajien tunnit ovat kevyempiä ja helpompia. Kun haluaa vasta tutustua rytmiseen voimisteluun harrasteryhmä on hyvä valinta, ja sen tarjoama liikunta on lapsen kehitykselle varsin eduksi. Tällöin kyseessä on harrastus, mutta jos haluatte ja olette valmiit satsaamaan rytmiseen voimisteluun vakavammin, suosittelemme tutustumaan valmennusryhmämme tietoihin ja keskustelemaan valmentajan kanssa.

Aikataulut ovat voimassa syyskaudella (30.08-19.12.2021) ja kevätkaudella (10.01-30.04.2022)

Aikataulu

Maanantai:
Aika: 16:00 – 17:00

Osoite:
Kirkonkylän koulu (liikuntasali)
Hoitokodintie 1, 15560 Nastola

Кeskiviikko:
Aika: 16:30 – 17:30

Osoite:
Kunnaksen koulu (liikuntasali)
Opinkatu 4, 15340 Lahti

Lauantai:
Aika: 12:00 – 13:00

Osoite:
Kannaksen lukio (liikuntasali)
Terijoenkatu 2, 15140 Lahti